КИЕВ
04:04
Брюссель
03:04
Москва
05:04
Вторник, 19 марта 2024

Новости



Справа Шеремети: в Нацполіції кажуть, що перед обшуком у Антоненко з квартири винесли міну

19 декабря, 11:10  Политическая  Украина

 

В Нацполіції повідомляють, що наче б то перед обшуком у квартирі підозрюваний в вбивстві Павла Шеремети  Антоненко попросив брата дружини винести з помешкання міну.

 

Павло Шеремета, вбивство Шеремети, арсен Аваков, поліція, МВС, ГПУ, Андрій Антоненко, Юлія Кузьменко, "Лиса", Яна Дугар, подружжя Інни Владислава Грищенків, "Пума" та "Буча", Антін Мухарський, обшуки, квартира на Подолі, Влад Дорош, адвокат Кузьменко, Вік

 

«Боєприпас вилучили в офісному приміщенні, розміщеному на першому поверсі будинку, де мешкав Андрій Антоненко разом із дружиною та її братом. Призначена комплексна експертиза», - сказано в повідомлені.

                        

У рамках розслідування кримінального провадження правоохоронці отримали інформацію про те, що підозрюваний попросив забрати із шафи пакунок.

 

Поліцейські встановили хронологію подій: скориставшись своїм правом зателефонувати адвокату, Андрій Антоненко о 15:10 надіслав повідомлення невідомій особі із проханням забрати пакунок у шафі, о 15:12 написав пост у соціальній мережі про своє затримання, а о 15:14 зателефонував родичу, щоби впевнитися, чи він забрав річ із квартири.

 

13 грудня 2019 року слідчі провели  невідкладні слідчі дії. У результаті під час обшуку в офісі, що розміщений на першому поверсі будинку, де мешкав підозрюваний,  виявили предмет, схожий на протипіхотну міну МОН-50.

Очевидці у своїх поясненнях вказали, що сусід із третього поверху (брат дружини Антоненка, який проживає спільно із ним) залишив на зберігання предмет, назвавши його роутером. Вказаний предмет був захований у купюроприймач терміналу.

 

Призначена комплексна експертиза, у тому числі молекулярна.

 

Нагадаємо, як повідомляли в Нацполіції слідчі надали представнику сторони захисту матеріали досудового розслідування для ознайомлення, за винятком тих, розголошення яких може завадити проведенню розслідування.

 

 

Суд арештував Кузьменко та Антоненка, а Дугарь відправив під домашній арешт.

 

Розгляд апеляції Дугарь перенесли на 8 січня. 

 

Адвокат підозрюваної в закладені вибухівки в авто, в якому загинув журналіст, Юлії Кузьменко Владислав Добош оприлюднив скріншоти її переписки в Facebook messenger, зроблені напередодні вбивства, які суперечать даним слідства. 

 

 

 

 Слідство підозрює у вбивстві журналіста Павла Шеремети атовців і волонтерів.

 

 Основною версією вбивства поліція називає дестабілізацію в Україні.

 

 

12 грудня Арсен Аваков повідомив про затримання підозрюваних у вбивстві Павла Шеремети.

 

 

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу