КИЕВ
07:53
Брюссель
06:53
Москва
08:53
Вторник, 19 марта 2024

Новости



В Україні створили власну соціальну мережу для музикантів Mashamusic.org

15 мая, 14:02  Социальная  Украина

Оперна співачка Марія Максакова створила соціальну мережу для музикантів і презентувала її Україні.

 

Відтепер юні українці, що займаються академічним мистецтвом, матимуть віртуальну платформу для професійного спілкування із всесвітньовідомими музикантами, педагогами, експертами, меценатами та однолітками-фанатами музики.

 

«Я хочу показати всьому світові той скарб, який є в Україні: її талановитих і дуже працьовитих дітей, її жертовних батьків, цілеспрямованих педагогів, щедрих й далекоглядних меценатів.

 

Цей віртуальний простір - вікно у світ великого мистецтва для тих, хто присвячує себе музиці», - зазначила Марія Максакова.

 

Соціальна мережа Mashamusic.org багатофункціональна.

 

Але насамперед тут передбачена можливість мати свою персональну сторінку і розміщувати важливу для користувача інформацію, як, у фейсбуці чи твітері.

 

Потрібно зареєструватися, заповнити свій профіль і далі - "жити на ньому".

 

Інші користувачі - можуть переглядати вашу "стрічку новин", залишати свої "лайки" чи коментарі.

 

Оскільки головними "мешканцями" Mashamusic.org є діти, з міркувань безпеки всі обговорення будуть відбуватися під самим постом без можливості особистого спілкування.

 

Окрім дітей на Mashamusic.org мешкають Експерти - це педагоги, керівники музичних закладів, артисти, композитори  - ті, хто має закінчену музичну освіту і документально підтвердив її у своєму профілі.

 

Також на Mashamusic.org є профілі Меценатів - персональні сторінки або сторінки брендів, які допомагають творити музичну історію України.

 

«Меценатство, як явище, підтримане державою й простимульоване законодавчо, дозволить здійснити справжній культурний прорив України в світі.

 

Адже потреба допомогти ближньому, особливо дитині, просто в крові в українців.

 

А волонтерський рух подає однозначні сигнали про те, що державна підтримка меценатства на часі», - заявила Марія Максакова.

 

На Mashamusic.org триває постійний Конкурс-прослуховування дітей, і визначення серед них Супернових зірок.

 

Саме Супернові отримають ексклюзивне право збирати кошти на свої потреби за допомогою кнопки «Фондувати».

 

Окрім грошової допомоги на Mashamusic.org можна буде отримати чи запропонувати нефінансову допомогу за допомогою спеціальних хештегів.

 

«Талановиті діти отримають шанс не просто здійснити свою мрію, але й відчують, що їхня важка щоденна праця потрібна й гідно оцінена і однолітками, і слухачами, і експертами», - зауважила Марія Максакова.

 



 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу