КИЕВ
04:10
Брюссель
03:10
Москва
05:10
Суббота, 27 апреля 2024

Новости



Кабінет Міністрів розгляне питання надання статусу учасника бойових дій борцям за незалежність

10 июля, 11:40  Социальная  Украина

Уряд у середу затвердить порядок надання статусу учасника бойових дій особам, яких визнано борцями за незалежність України у XX столітті.

Як зазначено у порядку денному засідання, оприлюдненому на Урядовому порталі, доповідатиме це питання міністр соціальної політики Андрій Рева.


 

Він також ініціюватиме внесення змін до порядку провадження діяльності з усиновлення та здійснення нагляду за дотриманням прав усиновлених дітей.


Міністр освіти і науки Лілія Гриневич запропонує колегам погодити законопроєкт про професійну (професійно-технічну) освіту, а також схвалити низку проєктів постанов, якими буде затверджено порядок організації інклюзивного навчання у закладах професійної (професійно-технічної) та вищої освіти, а також врегулювати питання державних ключових лабораторій.


Міністр інфраструктури Володимир Омелян ініціюватиме розгляд питання щодо виходу з угоди про введення міжнародного сертифіката зважування вантажних транспортних засобів на територіях держав - учасниць Співдружності Незалежних Держав.


В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун внесла на розгляд членів КМУ проєкти постанов про зміни до переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, а також про затвердження положення про центр медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям. Вона пропонує провести моніторинг наркотичної та алкогольної ситуації в Україні.

 

Міністр фінансів Оксана Маркарова ініціюватиме розгляд питання реалізації спільного з Європейським інвестиційним банком проєкту "Основний кредит для аграрної галузі - Україна", а також внесення змін до порядку складання, розгляду, затвердження та основних вимог до виконання кошторисів бюджетних установ.

У порядку денному - ініціатива щодо реалізації експериментального проєкту стосовно створення сприятливих умов для реалізації прав дитини та низка інших важливих питань.

 

 

Джерело:Укрінформ

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу