КИЕВ
08:05
Брюссель
07:05
Москва
09:05
Суббота, 20 апреля 2024

Новости



Герус назвав бійку з Ляшко провокацією Ахметова (ВІДЕО)

07 ноября, 09:50  Политическая  Украина

 

Представник Президента у Кабінеті Міністрів Андрій Герус не вважає, що він постраждав під час бійки з Ляшко в аеропорту Бориспіль. Інцидент він назвав провокацією,  а самого Ляшка найбільш продажним екс-політиком.

 

Бійка Ляшко з Герусом, Коломойський побився з Ахметовим, Ляшко продажний політик, Ляшко лобіює інтереси Ахметова, тарифи на елетроенергію, імпорт електроенергії з Росії, Ротердам+.

 

Причиною інциденту політик назвав бізнес-інтереси олігарха Ахметова.

 

«Сьогодні відомий захисник бізнесу Ахметова, забутий всіма О.Ляшко мене очікував у аеропорту Бориспіль, щоб влаштувати шоу-провокацію. Знижена на 15% ціна електроенергії та повна готовність до зими ніяк не влаштовує «немонополіста» і вони вдаються до все більш витончених способів, як вести свій бізнес. Звісно ж, претензія Ляшка, це імпорт електроенергії. Хоча 3 роки імпорту вугілля із Росіі по формулі Роттердам+, що супроводжувалося ростом тарифів для украінських споживачів, його повністю влаштовувало. Бо на цьому добре заробляв його любий «немонополіст», -  говорить Андрій Герус.

Герус прокоментував бійку з Ляшко

Натомість сам Олег Ляшко говорить, що зустріч була випадковою і свої претензії називає захистом національних інтересів.

 

«Сьогодні випадково побачив у ЗОДі «слугу народа» Геруса, який відкрив імпорт російської електроенергії з Росії. Коли у російського лобіста закінчилися аргументи, він почав махати руками. Однак проблема від того нікуди не поділася - через зраду Геруса Україна сьогодні потрапляє в повну енергетичну залежність від країни-агресора. Ця зрада має бути розслідувана і покарана!», - написав Олег Ляшко у своєму Facebook та виклав відео інциденту.

Ляшко спровокував бійку з Герусом

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу