КИЕВ
00:08
Брюссель
23:08
Москва
01:08
Четверг, 25 апреля 2024

Новости



Шарій та Медведчук є частиною однієї російської агентурної мережі, - Голобуцький

12 марта, 12:00  Политическая  Украина

 

СБУ та РНБО час звернути увагу на пряме джерело фінансування Анатолія Шарія та його партії. Журналістами-розслідувачами було доведено, що це мережа заправок БРСМ, якою володіє Андрій Біба. Про це повідомив політолог Олексій Голобуцький.

 

РНБО, санкції, фінансування, Анатолій Шарій, Медведчук, російська агентура, Біба, політолог, Олексій Голобуцький.

 

«Якщо джерела фінансування Медведчука принаймні спробували перекрити, запровадивши санкції проти нього та його оточення, то Шарія поки що ніхто не чіпає. А дарма, адже тут все лежить на поверхні: журналістами-розслідувачами із телепрограми «Наші гроші з Денисом Бігусом» було доведено фінансування партії Шарія мережею заправок БРСМ, якою володіє Андрій Біба», – зазначає Голобуцький у своєму дописі в Facebook, передає Главком.

 

 

За словами політолога, Шарій та Медведчук є частиною однієї російської агентурної мережі, яка чинить вплив на політичні процеси та займається дестабілізацією в Україні.

 

Як повідомлялось раніше, нардеп від «Слуги народу» та співавтор законопроєкту про колабораціонізм Єгор Чернєв заявив, що між Шарієм та Медведчуком є прямий зв'язок, який вже встановила СБУ.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу