КИЕВ
09:22
Брюссель
08:22
Москва
10:22
Суббота, 27 апреля 2024

Новости



Без опозиції: оголосили попередні результати виборів у Білорусії

18 ноября, 08:40  Политическая  Украина

 

У Білорусі у неділю, 17 листопада, пройшли парламентські вибори. Згідно попередніх результатів депутатом стає «Міс Білорусії – 2018» Марія Василевич, а от опозиціонери в палату Представників не потрапляють. 

 

 

Вибори Білорусія, Лукашенко, опозиція Білорусія, Міс Булорусія - 2018, Марія Василевич, выбори Белорусь, опозиция Белорусь, алексанлр Лукашеннко, Мария Василевич.

 

Вибори у Білорусі визнані такими, що відбулися у всіх округах - Центральна комісія Республіки Білорусь з виборів і проведення республіканських референдумів опублікувала попередні підсумки голосування на парламентських виборах.

 

Явка склала 77,22% виборців.

 

За попередніми результатами, оприлюдненими в ніч на 18 листопада, в Палату представників сьомого скликання опозиціонери не пройшли, - повідомляє Tyt.by.

 

«В парламенті сьомого скликання буде працювати ексміністр інформації Лілія Ананіч, дипломати Андрій Савіних, Валерій Воронецький, «Міс Білорусь – 2018» Марія Василевич, голова «Білої Русі» Геннадій Давидько, голова Ліберально-демократичної партії Олег Гайдукевич», - сказала глава ЦВК Лідія Єрмошина.

 

До речі, президент Білорусі Олександр Лукашенко після голосування на парламентських виборах заявив журналістам, що має намір балотуватися на пост президента країни у 2020 і 2025 роках.

 

Нагадаємо, спостерігачі зафіксували сотні порушень під час виборів у Білорусі.

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу