КИЕВ
08:06
Брюссель
07:06
Москва
09:06
Вторник, 19 марта 2024

Новости



Разумков про 100 днів Зеленського: "Йде саботаж із усіх напрямів"

20 августа, 11:00  Политическая  Украина
Президент Зеленський

Керівник партії "Слуга народу" Дмитро Разумков не зміг оцінити 100 днів роботи президента Володимира Зеленського, спираючись на відсутність достатньої кількості інструментів для його роботи.


Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу".


"Оцінювати реально 100 днів не є можливим із однієї причини: для того, щоб повноцінно оцінити ефективність роботи того чи іншого чиновника або менеджера, найнятого українським народом, потрібно розуміти, які повноваження, функціональні обов'язки та інструменти йому були передані для реалізації поставленого завдання", - сказав Разумков.


У Зеленського не було "свого" міністра оборони, генпрокурора, голови СБУ, очільника МЗС, каже політик.


"Йде саботаж із багатьох напрямів. Абсолютно неконструктивна, на мій погляд, позиція Верховної Ради, далеко не завжди присутнє взаєморозуміння з кандидатами у міністри, багато чого іншого. Тобто, він знаходився в досить антагонічному до нього оточенні, а тому оцінювати його работу повноцінно, напевно, важко".


Понад 43% підтримки "Слуги народу" на парламентських виборах Разумков назвав "проміжною оцінкою" діяльності Зеленського.


"Якщо ми з вами подивимося результати Володимира Зеленського як кандидата в президенти і результати на парламентських виборах, то "медовий місяць", про який ви згадали, має дещо іншу тенденцію, не спадаючу, а навпаки, зростаючу, особливо у тій же Львівській області. Відповідно, довіра до президента і його команди зростає".

 

 

 

 

Джерело:Gazeta.ua

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу