КИЕВ
19:42
Брюссель
18:42
Москва
20:42
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



Аграрна партія визначилася із кандидатом у президенти

22 октября, 11:00  Публикации  Украина

У наступних президентських перегонах 2019 року візьме участь лідер Аграрної партії України Віталій Скоцик. Таке рішення ухвалив XV черговий з'їзд АПУ «Не допустимо реваншу прокремлівських сил на виборах 2019 року». Партійці зібралися 21 жовтня у столичному Палаці спорту. За результатами з'їзду також було затверджено низку важливих документів і внесено зміни в керівні органи партії.

Сьогодні до Києва приїхали тисячі партійців з усієї України, аби підтримати Аграрну партію та її лідера Віталія Скоцика у боротьбі з політичними рейдерами, яких фінансує Росія. Люди обурені ситуацією, що склалася довкола політсили, і не визнають незаконний з'їзд і фейкового голову, які намагаються захопити партію. Політична корупція ставить Україну перед загрозою втрати державності, адже продажні українські політики і чиновники допомагають проросійським силам готувати плацдарм для політичного реваншу прокремлівських ставлеників. Аграрна партія, розуміючи свою відповідальність перед українським народом, не дасть себе знищити і продовжить боротьбу проти загарбників.
«Президент країни-агресора Володимир Путін уже прямо заявляє, що буде налагоджувати відносини з Україною лише тоді, коли дочекається результатів виборів, а в цей час в Україні готують плацдарм для реваншу - скуповують і здійснюють рейдерство політичних сил. Аграрна партія як чи не єдина в Україні незалежна, демократична політсила першою потрапила під удар. Вороги не змогли здолати її ззовні, тому вдалися до спроб розколоти її зсередини», - говорить лідер Аграрної партії Віталій Скоцик.

Політик наголосив, що продажні політичні маріонетки і корумповані чиновники допомагають ворогам України в цьому процесі.
«В усіх розвинутих країнах світу Міністерство юстиції - це той основний інститут, який стоїть на заваді політичній корупції. В Україні - все навпаки. Саме в Міністерстві юстиції ухвалювали незаконні рішення без елементарної перевірки, вносили зміни до реєстрів, підробляли документи, щоб нас знищити та прибрати з політичного поля. Однак ми не збираємося здаватися. Аграрна партія була, є і буде самостійною, політично відповідальною, демократичною силою, всі рішення у якій приймають на засадах прозорості, відкритості та колегіальності. За нами - тисячі депутатів в органах місцевого самоврядування і мільйони українців, які нам вірять», - каже Віталій Скоцик.

З'їзд висунув Віталія Скоцика кандидатом у Президенти України. У зверненні ініціативної групи зазначено, що «не можна допустити приходу на найвищу посаду в країні ставленика країни-агресора». Крім того, Аграрна партія вважає, що при владі має бути людина, яка відстоюватиме національні інтереси та захищатиме простих громадян, а не керуватиметься власними егоїстичними мотивами.

За результатами з'їзду також було затверджено звернення до іноземних посольств і політичних партнерів (загалом до 50 політичних сил) про допомогу і підтримку в боротьбі із прокремлівськими політичними силами, які намагаються взяти реванш на наступних виборах 2019 року.

На з'їзді також було ухвалено кілька важливих документів. Змінено статут партії. Зокрема, в документ внесено положення про імпічмент голови партії. Крім того, затверджено зміни в керівних органах партії та резолюцію.

Джерело: agroparty

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу