КИЕВ
02:38
Брюссель
01:38
Москва
03:38
Суббота, 27 апреля 2024

Новости



В США через зграю птахів закрили Білий Дім і евакуювали Конгрес

27 ноября, 08:00  Социальная  Украина

 

У США  екстрено закрили Білий Дім та евакуювали Конгрес. Тривогу викликав не ідентифікований повільний об’єкт, який з’явився на радарах ПВО.

 

США, Білий дім, конкгрес, евакуція, зрає птахів, повітряна аномалія.

 

У США через повітряну аномалію, що з’явилася на радарах протиповітряної оборони (ППО) як невідомий об'єкт, що рухався у бік центра Вашингтона, було закрито Білий дім та обмежено доступ до будівлі Капітолію, де працює Конгрес Сполучених Штатів. Про це повідомляє CNN.

 

"Повільний об'єкт", що, можливо, був зграєю птахів, викликав тривогу в Білому домі та спричинив запровадження режиму "обмеженого доступу" до Капітолія зранку вівторка", - йдеться у повідомленні.

 

Як зазначається, після інформації про невідомий об’єкт було терміново скликано вищих посадових осіб різних агентств, які пов'язані з національною безпекою з метою моніторингу ситуації.

 

За результатами моніторингу, невідомий об'єкт було визначено як літальний апарат, що несанкціоновано прямував до обмежувального повітряного простору. Це і спричинило коротке блокування.

 

У міністерстві оборони США зазначають, що на даний час розглядають три можливих причини: зграя птахів, атмосферна аномалія або безпілотник.

 

Роботу Конгресу було відновлено через 45 хвилин після повідомлення про тривогу.

 

Нагадаємо, юридичний комітет нижньої палати Конгресу Сполучених Штатів Америки запросив Дональда Трампа на слухання у рамках проведення процедури з імпічменту глави Білого дому.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу