КИЕВ
10:47
Брюссель
09:47
Москва
11:47
Вторник, 16 апреля 2024

Новости



Шрі-Ланка скасувала візовий збір для українців

01 августа, 18:31  Социальная  Украина

Туристам в аеропорту будуть видавати безкоштовну 30-денну візу.

 

З 1 серпня влада Шрі-Ланки відмінили візовий збір для громадян 48 країн, включаючи українців. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на News in Asia.

 

Як повідомлення, від нині отримання візи по прибуттю в аеропорт буде безкоштовним. Раніше українці були змушені платити 40 доларів.

 

Туристам буде видана безкоштовна 30-денна віза, і якщо кому-небудь з мандрівників знадобиться продовження, вони повинні будуть сплатити її продовження.

 

За словами міністра імміграції та еміграції Пасана Ратнаяке, туристи, які хочуть відвідати Шрі-Ланку, можуть отримати дозвіл на візу, надавши всю необхідну інформацію електронним способом, відвідавши веб-сайти посольств Шрі-Ланки в своїх країнах.

 

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Міністерство закордонних справ України повідомило про розширення мережі візових центрів країни за кордоном. В доповнення до існуючих 56 візовим центрам відкриваються 18 нових центрів в 16 країнах світу.

 

Крім того, Міністерство закордонних справ Фінляндії заявило, що з 1 вересня країна перестане оформляти шенгенські візи жителям Російської Федерації у спрощеному порядку.

 

 

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу