КИЕВ
13:42
Брюссель
12:42
Москва
14:42
Суббота, 20 апреля 2024

Новости



У Києві нагородили наймолодших модниць і митців країни

18 мая, 13:44  Социальная  Украина

17 травня столичний Український дім перетворився на дім високої дитячої моди. Головними зірками тут стали юні модники і модниці, маленькі митці, а, можливо, і майбутні світові знаменитості. Наче справжні кінозірки й моделі, під спалахи фотокамер діти дефілювали червоною доріжкою у вишуканому дизайнерському вбранні. Та помітно нервували перед головною подією дня - врученням Другої дитячої премії «Ukrainian Kids Awards».

 

На святкову церемонію, яку проводили за підтримки Аграрної партії, до Києва з'їхались талановиті діти з усіх куточків України, віком від 4 до 16 років. Найкращих нагороджували у номінаціях «Мистецтво», «Мода», «Моделінг» і «Талант».

 

 

«Наповнити життя дітей позитивними емоціями, підтримувати та розвивати їхні таланти - ось одне з найголовніших завдань нашої країни. За цими світлими та щирими оченятами ми бачимо себе, своє призначення і своє майбутнє. У мистецтві криється велика сила, яка огранює душу, робить її сильною та світлою. Така душа ніколи не зрадить свою Україну», - впевнена головна організаторка заходу, авторка багатьох соціальних проектів для дітей із зони АТО, голова Українського фонду соціальних перетворень Тетяна Петракова.

 

Відкривали концерт гімном України, який співали брати Назарій та Дмитро Яремчуки разом з учасниками конкурсу. Маленькі таланти не відставали від дорослих зірок, а дивували гостей шоу чуттєвими вокальними номерами, яскравими дуетами та запальними хореографічними постановками.

 

 

«У цих дітках - непідробна, справжня щирість, величезний талант і колосальна працездатність. Вони готові до найкращих перемог у їхньому житті  і можуть представляти нашу Україну не тільки вдома, а й за її межами. Але я вірю, що наші діти матимуть бажання повертатися додому, на рідну Батьківщину. Нам, батькам, потрібно робити для цього все можливе, тому що ми на цій землі зросли, ми цю землю отримали від предків і маємо передати в такому ж вигляді наступним поколінням. Звичайно, я пишаюся, що ми з Аграрною партією долучилися до цієї події, привітали діточок та вручили їм подарунки. Я впевнена, що такі заходи мають і надалі відбуватися в Україні», - наголосила Керівник служби голови Аграрної партії  Олена Кононенко.

 

Усе, що покликане об'єднувати дітей, - це дуже велика відповідальність,  - запевняють брати Яремчуки.

 

 

«Нам дуже приємно, що Аграрна партія і ми всі разом на цьому дитячому святі поєднані родинністю і теплом. Бо діти - це щирість, непідробність, це, власне, те, що є в серці кожного з нас», - коментує Дмитро Яремчук.

 

Його брат Назарій додає: «Підтримка дітей, зокрема духовна підтримка, мені здається важливішою, ніж матеріальна. Звичайно, організація такого заходу потребує певних вкладень, уваги і все має бути продумане від «А» до «Я». Але діти цього не бачать, вони бачать інше - велику увагу до себе, вони бачать, що вони потрібні. Кожна дитина - це особистість, яку ми повинні спрямовувати у правильне русло. Дуже добре, що Аграрна партія долучається до таких заходів. Бо це свідчить про те, що це не просто політична сила, а сила, яка дбає про майбутнє країни».

 

 

Організатори обіцяють, що ця подія не остання. Та запевняють, що маленьким талантам і надалі будуть допомагати проявити себе і здобувати нові перемоги.

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу