КИЕВ
17:55
Брюссель
16:55
Москва
18:55
Среда, 24 апреля 2024

Новости



У Лондоні пропонують автобусний тур маєтками українських олігархів

12 февраля, 09:15  Социальная  Украина

У столиці Великобританії відкрили новий туристичний маршрут - автобусний «тур лондонською клептократією», що включає маєтки російських та українських олігархів. Про це йдеться у сюжеті «Голосу Америки», пише vidia.org

Екскурсії для охочих, переважно журналістів, проводять російський антикорупційний активіст Роман Борисович та екс-директор Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального, опозиціонер Володимир Ошурко.

Автобус проїжджає повз будинки російських та українських олігархів, які тісно пов'язані з багатьма політиками, у тому числі з Володимиром Путіним. Активісти розповідають про власників та вартість нерухомості.

До прикладу, Дмитро Фірташ у Лондоні володіє цілим кварталом будинків, включно з колишньою станцією метро, а Рінат Ахметов має найдорожче житло у столиці Великобританії - його пентхаус, обладнаний куленепробивним склом і спеціальним укриттям на випадок надзвичайних ситуацій, коштує 136 млн фунтів стерлінгів.

Окрім того, мова йде про нерухомість російського магната Олега Дерипаски за кілька мільйонів фунтів та маєток віце-прем'єра Росії Ігоря Шувалова.

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу