КИЕВ
23:48
Брюссель
22:48
Москва
00:48
Четверг, 28 марта 2024

Новости



ОМЕЛЯН ДОМОВЛЯЄТЬСЯ ПРО ВІДКРИТТЯ ДВОХ НАПРЯМКІВ МІЖ УКРАЇНОЮ ТА ПОЛЬЩЕЮ

05 сентября, 16:45  Экономическая  Украина

Україна та Польща працює над впровадженням двох залізничних проектів. В майбутньому планують відновити функціонування залізничного сполучення  Перемишль - Мальховіце - Нижанковичі та започаткування регулярного пасажирського залізничного сполучення між Львовом та Любліном.

Про це повідомили на сайті Міністерства інфраструктури України.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян у польському місті Криниця-Здруй зустрівся із міністром інфраструктури Республіки Польща Анджеєм Адамчиком та обговорив можливості розширення залізничного сполучення між країнами.

 

"Пряме залізничне сполучення між Україною і Польщею, започатковане 2016 року, - приклад успішної реалізації українсько-польських проектів. І наразі обидві країни активно працюють над розширенням залізничного сполучення між Україною і Польщею", - сказав Омелян.

Український міністр підтвердив, що вже триває робота над двома проектами: відновлення функціонування залізничного сполучення за напрямком Перемишль - Мальховіце - Нижанковичі та започаткування регулярного пасажирського залізничного сполучення між Львовом та Любліном. З приводу розширення залізничного сполучення, обидві сторони домовилися в жовтні провести засідання робочої групи.

Джерело:tsn.ua

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу