КИЕВ
13:30
Брюссель
12:30
Москва
14:30
Четверг, 28 марта 2024

Новости



Зеленський має запровадити санкції проти Коломойського, - політолог

26 марта, 09:00  Политическая  Украина

 

Санкції проти російських компаній потрібні, але їх недостатньо. Парламент має прийняти закон про боротьбу з колаборацією. Тільки це може зупинити потік російської пропаганди. Про це заявив  політолог, директор Міжнародного інституту демократії Сергій Таран.

 

Зеленський,  санкції, Коломойський, російські кампанії, закон, колаборація, політолог, директор Міжнародного інституту демократії, Сергій Таран.

 

«Санкції потрібні, але РНБО і президент мають визначати пріоритети безпеки України. Саме зараз треба розвивати обмеження щодо Росії. Але виникає питання – чому президент не розглядає санкції, які наклали на Коломойського США та ЄС – наші найближчі союзники?», -  каже він для  Gazeta.ua.

 

На його думку, треба вводити обмеження також проти нього та інших одіозних фігур, але РНБО чомусь це питання зараз не розглядає

 

«Будь-які санкції проти Росії мають зараз політичне значення. Це ознака того, що Україна готова запроваджувати їх, і сигнал до наших партнерів робити так само. Це природно, що вводяться вони проти тих засобів масової інформації, які поширюють російську пропаганду. Але самих санкцій недостатньо, мають бути введені закони, які просто унеможливлювали б використання інформаційних видань для поширення пропаганди та фікції. На рівні парламенту треба прийняти закон про боротьбу з колаборацією», – вважає Сергій Таран.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу