КИЕВ
19:48
Брюссель
18:48
Москва
20:48
Четверг, 25 апреля 2024

Новости



Справа «Роттердам +» з першого дня мала виключно політичне забарвлення, - політолог

08 декабря, 11:00  Экономическая  Украина

 

Справа «Роттердам +» з першого дня мала виключно політичне забарвлення. Вищий антикорупційний суд (ВАКС) поставив крапку в справі «Роттердам +», по суті оцінивши зібрані НАБУ матеріали як суцільну фікцію і вигадку. Про це повідомив політолог Кирило Сазонов.

 

Справа «Роттердам +», політолог, ВАКС, Кирило Сазонов, імпорт вугілля, САП.

 

«Справу закрито за рішенням суду, всі. Вони матеріали в суд принесли, суд подивився, каже: це маячня. Про що експерти говорили чотири роки тому ще. Це маячня, і справу закрив. Кого ви зібралися міняти? Є рішення суду», - повідомив політолог в ефірі телеканалу «Украіна24».

 

За його словами, справа «Роттердам +» з першого дня мало виключно політичне забарвлення.

 

«Це чисто політичне, висмоктане з пальця. Тепер що стосується неефективності: чотири роки тривало слідство, чотири роки займалися, по-моєму, більше 20 осіб, детективи і прокурори САП, більше 100 мільйонів гривень витрачено тільки на їх роботу. В результаті - нічого. Хоча експерти з самого початку говорили: ні про що», - додав Сазонов.

 

Він підкреслив, що формула «Роттердам +» була заснована на європейському та загальносвітовому принципі імпортного паритету, який забезпечив перехідний період до становлення в Україні повноцінного ринку електроенергії.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу