КИЕВ
21:28
Брюссель
20:28
Москва
22:28
Четверг, 28 марта 2024

Новости



Масова вакцинація може розпочатися не раніше 2023 року, - політолог

01 февраля, 17:00  Политическая  Украина

 

В Україну вакцина потраплятиме без державної перевірки препаратів. Це може викликати недовіру серед населення. Про це заявив політолог Олексій Валевський.

 

Масова вакцинація, політолог Олексій Валевський,  реєстрація вакцини, національна оцінка, коронавірус, щеплення

 

"Прийняли закон у Верховній Раді про прискорену реєстрацію вакцини. Як на мене, це взагалі ганьба. Тому що він не передбачає національної оцінки реєстрації вакцини. Ми це делегуємо іншим країнам. Ось вони це зареєстрували - ми завозимо. Це абсолютно ненормальне явище", - заявив Валевський у прямому ефірі телеканалу Kyiv Live.

 

 

За його словами, відсутність перевірки може призвести до проблем, якщо вакцина виявиться неякісною. До того ж зважаючи на негативний досвід у країні, населення і без того вже має недовіру до вакцинування.

 

"Чому у нас немає національної системи реєстрації вакцини? Що вони привезуть? Я думаю, що тут працюють лобістські інтереси. Наш орган реєстрації бере відповідальність. А так хто буде відповідати?" - обурився експерт.

 

Політолог вважає, що заборона на російську вакцину проти коронавірусу має політичний підтекст, а масова вакцинація може розпочатися не раніше 2023 року.

 

"З ініціативи фракції Порошенка внесена заборона на виробництво і вакцинацію російської вакцини. Чому? Чисто політичний варіант. Чи не хочете нею вакцинуватися - не треба. Залиште людям вибір", - зазначив політолог.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу