КИЕВ
15:47
Брюссель
14:47
Москва
16:47
Четверг, 25 апреля 2024

Новости



Зеленський може зустрічатись тет-а-тет з Меркель, з Макроном, але точно не з Путіним, - політолог

11 марта, 11:00  Политическая  Украина

 

Зустріч президента Володимира Зеленського з Володимиром Путіним без участі західних посередників в стане явним програшем для України. Про це заявив політолог Олександр Антонюк, коментуючи заяву Зеленського про готовність до окремих зустрічей з лідерами країн "нормандського формату".

 

Зустріч,  політолог, Олександр Антонюк, Зеленський, Путін, нормандська четвірка, нормандський формат, меркель, макрон

 

"Я не бачу в цьому змісту, якщо ми говоримо про зустріч Путіна із Зеленським. Я особисто є категоричним противником такої ідеї. Тому що спілкуючись з керівником країни-агресора, яка веде політику на знищення України, при зустрічі, при розмові, мають бути посередники або присутні інші учасники "нормандської четвірки". Тому що коли люди озвучують – щоб потім не було казок, що "ви мене не так зрозуміли" або "ми цього не говорили", - заявив експерт в ефірі телеканалу "Україна 24".

 

На думку політолога, зустрічатися Зеленський може "з Меркель, з Макроном, але точно не з Путіним".

 

"Росія веде свою політичну гру, і будь-яку зустріч розглядає як певний процес. Вони не ставлять на ту чи іншу зустріч ставку як на вирішальну. Незалежно від результатів домовленостей, свою позицію Росія поки не збирається здавати чи змінювати. Іти сьогодні на якісь домовленості тет-а-тет з Росією – це завідомо програти. Оскільки я не вбачаю можливості вибити в Росії наші національні інтереси шляхом переговорів тет-а-тет. Тому що ми говоримо не лише про ОРДЛО, але і про Крим, а тут у нас будуть найбільші питання", - пояснив Антонюк.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу