КИЕВ
03:46
Брюссель
02:46
Москва
04:46
Четверг, 18 апреля 2024

Новости



Прибула оціночна місія НАТО для підготовки звіту про виконання РНП

06 ноября, 12:00  Политическая  Украина

До України прибула оціночна місія НАТО, яка буде готувати рекомендації до звіту про виконання Україною Річної національної програми.


Як повідомляє "Європейська правда", про це йдеться у заяві Місії України при НАТО на сторінці у Facebook.

 


"6-8 листопада оціночна місія НАТО зустрічатиметься з представниками майже усіх центральних органів виконавчої влади, залучених до виконання Річної національної програми під егідою Комісії Україна - НАТО на 2019 рік, яка є основним інструментом підготовки України до членства в Альянсі", - йдеться у повідомленні.

 

 



За результатами візиту оціночна місія підготує рекомендації до звіту про виконання РНП-2019, який буде представлено на розгляд держав-членів НАТО.


11 грудня у штаб-квартирі НАТО заплановане проведення останнього у поточному році засідання Комісії Україна-НАТО для представлення оцінки РНП-2019 та обговорення питань підготовки РНП-2020, участь у якому візьме віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба.


Нагадаємо, Україна офіційно звернулася до НАТО з проханням приєднатися до Програми розширених можливостей (EOP).


У жовтні також стало відомо, що відносинах України та НАТО буде запущена нова ініціатива, що має поєднати всі існуючі досі формати співпраці.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу