КИЕВ
11:38
Брюссель
10:38
Москва
12:38
Вторник, 16 апреля 2024

Новости



Віталій Кличко назвав Андрія Богдана «брехливим непрофесіоналом» та звернувся до президента Зеленського

30 июля, 00:00  Политическая  Украина

Міськголова Києва Віталій Кличко назвав нісенітницею заяви глави Офісу президента Андрія Богдана щодо нього. Також Кличко звернувся до президента Володимира Зеленського, назвавши Богдана «брехливим непрофесіоналом».


Про це Кличко заявив в оприлюдненому відеозверненні.


«Ще раз хочу наголосити: все, що наговорив пан Богдан - повна нісенітниця і некомпетентність. Але я звертаюсь до президента: Володимире Олександровичу, з повною повагою до вас, якщо владу будуть представляти такі брехливі непрофесіонали, як Андрій Богдан - про які нові стандарти в політиці можна говорити?», - сказав очільник Києва.


«А то якісь плітки і безпідставна брехня, а також - маніпулювання законами і Конституцією. І на це все дивиться вся Україна і наші міжнародні партнери. Хіба це рівень керівництва офісу глави держави? Якось незручно за таких ньюзмейкерів», - резюмував очільник столиці.


Раніше Андрій Богдан заявив, що Кличко не контролює столичну раду й має домовлятися зі «смотрящими».


За словами Богдана, до нього приходила людина нібито від одного зі «смотрящих» і пропонувала розділити награбовані бюджетні гроші в обмін на те, щоб Кличка не усували від влади.


Нагадаємо, 24 липня Офіс президента попросив у Кабінету міністрів внести подання на звільнення голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка. Сам Кличко заявив, що розділення посад міськголови та глави КМДА суперечить Конституції.


Раніше глава Офісу президента Андрій Богдан пригрозив Віталію Кличку розмежуванням посад міського голови Києва і голови КМДА. Після цього Кличко зустрівся з президентом Володимиром Зеленським, який підтвердив йому чутки про розділення повноважень мера столиці й очільника Київської міської державної адміністрації.


«Українська правда» писала, що у партії «Слуга народу» розглядають дві кандидатури на пост голови КМДА: гендиректора холдингу «1+1 media», власником якого є олігарх Ігор Коломойський, Олександра Ткаченка. Він проходить у Верховну Раду за списком «Слуги народу» під № 9. Та бізнесмена Андрія Холодова - № 22 у виборчому списку. 

 

 

 

 

 

Джерело:Громадське

 

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу