КИЕВ
15:02
Брюссель
14:02
Москва
16:02
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Крим буде українським лише за кількох умов - Скоцик

19 марта, 16:30  Политическая  Украина
Віталій Скоцик

Крим буде українським. Про це свідчать і реакція світу, і те, що явка на виборах Президента РФ у Криму була фактично нижчою, ніж на так званому «референдумі» в 2014-му році. Про це на сторінці у Facebook заявив лідер Аграрної партії Віталій Скоцик.

 

"Навіть живучи в «оруелівському» суспільстві під постійним наростанням тотального контролю системи, кримчани не побоялися показати, що той фарс, який росіяни називають «референдумом», - насправді фікція та театр абсурду. Нині все залежить від нас", - каже політик. 

 

Є прості складові успіху у цьому болючому питанні.

"Якщо Україна таки рішуче налаштована повернути собі Крим і не втратити його вдруге, - ми маємо діяти превентивно та вже зараз показати умови, створені й для розвитку регіонів, і для комфортного співіснування представників різних національностей. І складові успіху тут прості - лише економічна спроможність та значно вищий рівень життя, тільки справжня самоврядність регіонів, толерантність і демократичний шлях розвитку. Лише збудувавши справді сильну, економічно спроможну державу, ми зможемо повернути наш український Крим назавжди! А світ у цьому допоможе", - переконаний політик.

 

Віталій Скоцик наголосив, що доказом цьому є заяви лідерів провідних держав про невизнання виборів у Криму та прихильність до суверенітету і територіальної цілісності України - це і є найкращі докази.

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу