КИЕВ
21:18
Брюссель
20:18
Москва
22:18
Вторник, 23 апреля 2024

Новости



В Києві відбулась акція "Геть з України Російських ШПИГУНІВ!"

25 июля, 09:00  Правовая  Украина

24 липня під будівлею Кабміну пройшла попереджувальна акція протесту працівників Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення (КРРТ), Всеукраїнського громадського об'єднання солдатських матерів, студентських організацій, представників Майдану, представників та Автомайдану  та небайдужих громадян з вимогами негайного звільнення та притягнення до відповідальності керівника Концерну РРТ Олександра Півнюка та Голову Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України Володимира Звєрєва за їхню злочинну діяльність проти України.

 

Під час акції «Геть з України Російських ШПИГУНІВ!» учасники наголосили на зрадницькій діяльності, яку активно проводять зазначені керівники проти народу України, а саме:

-           керівник Концерну РРТ Олександр Півнюк фактично сприяє проросійській медіа-пропаганді в Україні, особливо в Донецький та Луганський  областях, при відключенні українських каналів;

-            керівник Концерну РРТ Олександр Півнюк не робить  жодних кроків у напрямку захисту своїх працівників у зоні АТО, де ці  співробітники Концерну РРТ  фактично є заручниками на своїх робочих місцях і змушені під тиском вимикати українські канали і вмикати російські;

-          керівник Концерну РРТ Олександр Півнюк фінансує терористів, зокрема, своїми рішеннями та підписами сплачує рахунки Концерну РРТ в Донецький та Луганський  областях, в тому числі за світло, що дозволяє терористам проводити антиукраїнську медіа-пропаганду в Україні.

-           голова Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України Володимир Звєрєв на своїй посаді має забезпечувати і гарантувати інформаційну безпеку України, але на ділі сприяє антиукраїнській політиці, не реагуючи на неперервну трансляцю російських каналів на сході України при повному відключенні  українських медіа.

 

Учасники акції принесли під Кабмін опудала «зеленых человечков» з обличчями О. Пивнюка та В. Звєрєва  та оприлюднили своє звернення до Кабінету Міністрів України з вимогами негайного вирішення ситуації. Звернення з копіями документів, що підтверджують злочини, були передані представнику Кабміну, який вийшов до протестувальників.

 

ДОДАТКОВО

Координаційна рада трудового колективу Концерну  РРТ протягом останніх місяців неодноразово зверталась до української влади, в тому числі через ЗМІ, щодо злочинної діяльності керівництва та кричущої ситуації, що відбувається в Концерні радіомовлення, радіозв'язку і телебачення.  Також були надані аргументовані повідомлення до правоохоронних органів про факт диверсії та державної зради директором Концерну РРТ Олександром Півнюком.

 

Координаційна рада трудового колективу Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення (КРРТ) повідомляла про підтримку заклику Голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрія Артеменко, який попросив генерального директора Концерну РРТ Олександра Півнюка відправити працівників у містах, що контролюються сепаратистами, у відпустку зі збереженням зарплати.

 

Координаційна рада трудового колективу Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення (КРРТ) також повідомляла, що 18 липня 2014 року у Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України відбулася зустріч з представниками Координаційної ради студентських організацій України за участю Голови Держспецзв'язку Володимира Звєрєва та керівників структурних підрозділів Адміністрації Держспецзв'язку. В рамках цієї зустрічі студентські лідери від імені всіх студентів України висловили В. Звєрєву своє обурення щодо неперервної трансляції російських каналів на сході України при повному відключенні  українських медіа і вимагали зупинення протиукраїнської медіа-політики в країні. Володимир Звєрєв заклик студентів проігнорував.

 

Крім того, Координаційна рада трудового колективу Концерну РРТ повідомляє, що на сьогодні, 24 липня,  керівником Концерну РРТ Олександром Півнюком не зроблено жодних кроків у напрямку захисту своїх працівників у Донецькій та Луганській областях. Більш того, ці співробітники Концерну РРТ  фактично є заручниками на своїх робочих місцях і змушені під тиском вимикати українські канали і вмикати російські.

 

Координаційна рада трудового колективу Концерну  РРТ

 

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу