КИЕВ
06:47
Брюссель
05:47
Москва
07:47
Вторник, 19 марта 2024

Новости



Вбивство на камеру - чергове свідчення порушення Росією правил ведення війни, - Басараб

06 марта, 20:00  Социальная  Украина

 

Відео із вбивством російськими окупантами українського військового у полоні може свідчити про те, що росіяни настільки впевнені у своїй безкарності й накачані російською пропагандою, що переконані у тому, що відповідальність їх омине.

 

Політолог, Михайло Басараб, розстріл, відео, страта, слава Україні, героям слава, слава герою

 

Про це в етері Громадського радіо заявив політолог та військовослужбовець ЗСУ Михайло Басараб.

 

«Це символічне відео. Це справді герой України. Людина без зброї в руках, яка потрапила в полон і не побоялась сказати окупантам на камеру «Слава Україні». Це воєнний злочин та чергове свідчення порушення Росією правил ведення війни, що не є дивиною для нас», – каже політолог.

 

Він звернув увагу на те, що це відео могло потрапити до соцмереж тільки з ініціативи російських військових, «якщо їх так можна назвати, бо це злочинці, а не військові».

 

«Люди,  які фактично документували свій злочин. Злочин своєї орди. Настільки впевнені у своїй безкарності та настільки накачані російською пропагандою, що вони переконані у тому, що відповідальність їх омине і що вони плювати хотіли на будь-які правила та норми. Це ще раз свідчить про схибленість всього російського народу насправді, який так діє та підтримує злочинну діяльність влади», – підкреслив військовослужбовець ЗСУ.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу