КИЕВ
14:44
Брюссель
13:44
Москва
15:44
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



У Польщі виявили, що більшість хворих на коронавірус інфікуються на роботі

23 марта, 17:00  Социальная  Украина

 

Міністр охорони здоров’я Польщі Адам Нєдзєльський повідомив, що згідно з останнім дослідженням, проведеним у країні, поляки найчастіше заражаються коронавірусом на роботі.

 

Польща, коронавірус, робота, дистанційна робота, інфікування, щеплення, зараження, вірус, Міністр охорони здоровя,Адам Нєдзєльський, дослідження

 

Влада Польщі закликала своїх громадян перейти на дистанційну роботу, оскільки дослідження показало, що майже половина нових випадків захворювання на COVID-19 трапляється на робочому місці, пише Польське радіо, передає  НВ. 

 

 

 «Майже 50% вогнищ зараження коронавірусом ідентифікується на роботі. На основі інтерв'ю, які проводять інспектори, формуються саме такі дані. Це означає, що місце роботи домінує, якщо можна так сказати, в генеруванні нових заражень», — сказав він.

 

У зв’язку з цим МОЗ Польщі закликав роботодавців організувати дистанційну роботу, коли це тільки можливо.

 

Зі свого боку прем'єр-міністр Матеуш Моравецький висловив занепокоєння з приводу прискорення темпів поширення COVID-19 протягом останніх кількох тижнів.

 

«Цей вірус атакує молодих людей. Все більше госпіталізують людей у віці до 50 і 40 років, і, на жаль, часто закінчується дуже серйозним перебігом хвороби чи навіть смертю», — сказав Моравецький.

 

За минулу добу у Польщі зареєстровано 14 578 нових випадків інфікування коронавірусом, 65 осіб померли.

 

У зв’язку із зростаючою динамікою Польща повернулася до локдауну, розширені карантинні обмеження діятимуть до 9 квітня.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу