КИЕВ
04:56
Брюссель
03:56
Москва
05:56
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



Метро на Троєщині з’явиться до 2024 року, - Мінфін

22 марта, 13:00  Социальная  Украина

 

В Міністерстві фінансів висловили готовність допомогти владі Києва залучити для фінансування будівництва метро Європейський банк реконструкції і розвитку і повідомили, що підземка на Троєщині з’явиться до 2024 року.

 

Метро,  Троєщина,  Мінфін, міст, Кличко, будівництво

 

Відомо, що раніше при будівництві моста на Троєщині були великі проблеми. Однак зараз будівництво основної частини моста вже майже завершилося, передає Перший діловий.

 

Крім того, мер міста отримав можливість приступити до будівництва лівобережних і правобережних підходів мосту. Слід зазначити, що як мінімум три станції метрополітену вже були добудовані і чекають завершення проекту.

 

При цьому в Міністерстві фінансів висловили готовність допомогти владі Києва залучити для фінансування Європейський банк реконструкції і розвитку.

 

Нагадаємо, що в Європейському банку реконструкції та розвитку заявляють про надання 50 млн євро, які будуть спрямовані на оновлення вагонів столичної підземки.

 

Раніше повідомлялося, що в Київській області слідом за столицею введуть локдаун. Посилені обмеження будуть діяти з 21 березня по 9 квітня. У Київській обласній держадміністрації пояснили, що це пов’язано з ростом в області кількості інфікованих коронавірусів. Зокрема, 18 березня було зареєстровано рекордну 1134 хворих, 27 осіб померли.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу