КИЕВ
22:23
Брюссель
21:23
Москва
23:23
Вторник, 23 апреля 2024

Новости



Україна одна з небагатьох країн світу, яка не проведе масову вакцинацію у 2021 році, - політолог

18 марта, 13:00  Социальная  Украина

 

Україна у 2021 році не проводитиме масової вакцинації проти коронавірусу. Про це заявив політолог Сергій Таран. Він підкреслив розбіжність у заявах міністра охорони Максима Степанова та його заступника Віктора Ляшка.

 

Політолог, Сергій Таран, масова вакцинація, вакцина, коронавірус, Ляшко, Степанов

 

“Для мене це якась політична шизофренія. Тому що Степанов весь час говорить про каскадні темпи вакцинації, про те, що кожного разу у нас буде все більше і більше людей вакциновано, і на літо він обіцяв 5-7 мільйонів за місяць”, – зауважив політолог  в ефірі “Прямого” пише Четверта студія.

 

 

“А Ляшко, його заступник, який працює з ним пліч-о-пліч, може, у них кабінети поряд, каже, що, виявляється, такі низькі темпи вакцинації були зроблені навмисно, щоб – увага – не наробити помилок”, – додав Таран.

 

Він зазначив, що з такою ідеологією влада мала б взагалі відмовитись від використання вакцина на державному рівні.

 

“Слухайте, якщо така ідеологія, то тоді взагалі нічого не треба робити. Для чого тоді вакцинація? І точно жодної помилки не буде”, – підкреслив політолог.

 

За його словами українці повинні платити власним життям за популізм чинної влади.

 

“Це той яскравий приклад, коли ми з вами вимушені платити здоров’ям і життям людей за тотальні популізм і некомпетентність. Подумайте, зараз у нас, навіть якщо обіцянки привезти вакцину найоптимістичніші стануться, і всі ці чиновники, які зараз обіцяють вакцину, таки здійснять своє виконання, що дуже сумнівно, то цієї вакцини не вистачить Україні для проведення масової вакцинації”, – наголосив Сергій Таран.

 

Він також додав, що Україна залишиться серед небагатьох держав, які не проводитимуть масової вакцинації.

 

“Тобто ми, по суті, опинимося, – я не знаю, скільки таких країн, може, десять буде у світі, – серед країн, де не буде масової вакцинації взагалі в найближчий рік”, – підкреслив він.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу