КИЕВ
12:05
Брюссель
11:05
Москва
13:05
Вторник, 19 марта 2024

Новости



Політолог назвав «дзвіночки», які свідчать, що в Україні таки буде новий локдаун

27 ноября, 12:00  Социальная  Украина

 

Внесений Президентом України Володимиром Зеленським у Раду закон про підтримку бізнесу під час карантину -  це другий дзвіночок після звернення пана Авакова про те, що нас таки очікує жорсткий локдаун. Про це розповів  політолог Олег Саакян.  

 

Політолог, локдаун, закон про підтримку бізнесу під час карантину , карнтин, ФОПи, Олег Саакян, карантин

 

"Потрібно буде вивчити ці пропозиції від президента і подивитися, наскільки український бюджет може з цим впоратися. Але подивитися на соціологію, різні служби проводили такі заміри, то більшість українського населення готова до того, що буде оголошено локдаун. Відповідно, у політиків є соціальна база під це. Якщо держава зараз пояснить, створить компенсаторні механізми, то тоді більшість населення України сприйме такий крок", — сказав він в ефірі каналу "Україна 24".

 

Політолог пояснив, що означає готовність українців до карантину.

 

"Це означає, що якщо буде оголошено локдаун, то ви будете дотримуватися його, а не саботувати. Наприклад, як це було навесні. Що людей потім вигнало на вулиці? Перше - нерозуміння завтрашнього дня. Не було зрозуміло - а що потім, чи щось зміниться, чи ми будемо сидіти рік на локдауні. Друге — несправедливість, коли одні дотримуються, а з’являлися "велюри", "епіцентри" тощо. І це фактично вбило в очах суспільства цей рівень довіри до локдауну. Третє — відсутність компенсаторних механізмів", — сказав він.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу