КИЕВ
12:53
Брюссель
11:53
Москва
13:53
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Двоє українських альпіністів загинули в горах Словаччини (ОНОВЛЕНО)

29 ноября, 08:00  Социальная  Украина

 

Словацькі рятувальники підтвердили загибель Володимира Михалко та Ірини Скрильової у Високих Татрах.  Через погану погоду рятувальні роботи призупинено. 

 

Словачина, загибель альпіністів, Видлова Вежа, Високі Татри, Володимир Михалко, Ірина Скрильова, гибель альпинистов, Словакия.

 

Вчора, 28 листопада, у горах Словаччини під час спуску загинуло двоє українських альпіністів.

 

Трагедія сталася при сходженні на гору Ломницький Штит в горах Високі Татри на сході Словаччини. В районі була погана видимість і йшов сніг, передає УНН із посиланням на пресслужбу Гірської рятувальної служби Словаччини.

 

"У другій половині дня 28 листопада 2019 року українські альпіністи звернулися за допомогою по лінії екстреної допомоги "18 300", повідомивши про падіння двох учасників у групі альпіністів із 11 осіб в районі Цмітра - гора Ломницький Штит", - йдеться у повідомленні.

 

Відзначимо, Ломницький Штит - одна з найвищих гір в масиві Високі Татри. Її висота становить 2632 м.

 

За інформацією служби, на допомогу альпіністам відправилися дві групи рятувальників пожежної бригади з 14 чоловік.

 

За словами рятувальників, в районі була погана видимість і йшов сніг. Перша рятувальна група після прибуття на місце події виявила два тіла без ознак життя.

 

"Українські альпіністи, чоловік, віком 67 років і жінка у віці 30 років отримали травми, несумісні з життям", - йдеться у повідомленні.

 

Повідомляється, що тіла загиблих українців були доставлені в район Скалнате Плесо і звідти в морг в Новому Смоковці, де вони були прийняті співробітниками поліції.

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу