КИЕВ
07:28
Брюссель
06:28
Москва
08:28
Суббота, 20 апреля 2024

Новости



Хотів вискочити з вікна – у Києві 3 години чоловіка намагались врятувати від суїциду

08 ноября, 12:59  Социальная  Украина

 

У Києві в одній з багатоповерхівок 3 години невідомого чоловіка вговорювали не стрибати з 9 поверху. Він сидів на зовнішній стороні вікна у під’їзді і нікого не підпускав до себе. На питання чому це робить відповідав "якщо я злізу - я буду обузою для родичів". На місці події працювали патрульні, рятувальники та медики. Чоловіка вдалось врятувати. Про інцидент повідомили в патрульній поліції Києва.

 

суїцид. патрульні, Нацполіція. скочити з вікна, поліція.

«Прибувши на місце події інспектори побачили, як громадянин сидить на вікні та готується до стрибка. Чоловік перебував у схвильованому стані та не давав змоги поліцейським до нього підійти ближче, щоразу повідомляв, що стрибне, якщо інспектори зроблять ще хоча б один крок в його бік», - йдеться в повідомленні патрульної поліції.

 

Скористатись драбиною, яку поставили рятувальники невідомий відмовлявся.

 

«Поліцейські розуміли, що непомітно до нього не підійти, а навіть підійшовши і схопивши, буде дуже важко його зняти, якщо він буде чинити опір. Патрульні викликали на місце подія медиків та рятувальників, які підняли до вікна драбину. Чоловік відмовився нею скористатись та почав ще більш агресивно себе поводити та негативно реагував на всі спроби, коли нею хтось намагався до нього піднятись, будь-то медики, рятувальники чи поліцейські», - кажуть в поліції.

 

Після 3 годин спілкування, патрульним Максиму Олійнику, Миколі Задоріжному та Олегу Коношуку вдалось заспокоїти чоловіка та вмовити спуститись по драбині на землю.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу