КИЕВ
16:16
Брюссель
15:16
Москва
17:16
Суббота, 18 мая 2024

Новости



Українських спортсменів, які виступлять на Олімпіаді, закликали уникати російських пропагандистів

05 августа, 17:25  Социальная  Украина

З командою спортсменів України, що вирушили на Олімпіаду у Ріо, провели інструктаж про необхідність уникати спілкування з російськими ЗМІ. Про це написав міністр спорту Ігор Жданов, коментуючи сюжет російського телеканалу, в якому українські атлети коментували відсторонення спортсменів РФ від змагань через допінговий скандал, пишет Тиждень.

"З командою проведена жорстка розмова та інструктаж про необхідність уникати спілкування з російськими ЗМІ. І була не одна така розмова та попередження", - написав він.

"Друге - не варто вішати ярлик на всю команду, через те, що російським пропагандистам вдалося приспати пильність та спровокувати окремих спортсменів, які не усвідомлювали політичних наслідків своїх слів", - заявив Жданов.

Він попросив взяти до уваги, що в команду набирають "не політологів і журналістів, а спортсменів, які 90% часу займаються тренуваннями в напівзакритому режимі і не дуже стежать за політикою та інформаційним полем".

"Без вдалого монтажу та перекручування з боку росТБ також не обійшлося. Ситуація неприємна. Всі в команді шкодують, що так сталося. Але ми робимо все, щоб більше такого не повторилося", - заявив Жданов.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу