КИЕВ
22:35
Брюссель
21:35
Москва
23:35
Среда, 24 апреля 2024

Новости



Українцям заборонять пересилати алкоголь поштою

01 февраля, 11:00  Экономическая  Украина

Верховна Рада хоче заборонити пересилати алкогольні напої в міжнародних поштових та експрес-відправленнях. Народні депутати 346 голосами підтримали відповідний законопроєкт №4279 за основу.  Про це заявив  експерт з питань податків Ілля Несходовський.

заборона, алкоголь, пошта, Україна, Ілля Несходовський

 

Так, експерт впевнений, що на споживачах ці заборони жодним чином не позначаться. Серед головних причин він назвав те, що об'єм таких міжнародних перевезень вкрай незначний.

 

 

"Ні, не позначиться однозначно. Тому що частка дуже незначна міжнародних перевезень. Але активно використовувався цей спосіб передачі алкогольних напоїв для уникнення сплати податків. І саме тому така заборона є абсолютно обґрунтована. Але в жодному випадку обсяг переданих через міжнародні перевезення алкогольних напоїв ніяк не вплине на споживчий ринок України, абсолютно ніяк", - наголосив він для УНН

 

Несходовський також вважає, що причиною стійкості українського алкогольного ринку до таких змін є присутність на ньому вітчизняних виробників якісного й недорого алкоголю, які повністю задовольняють попит українців.

 

"У нас дуже добре зайнятий середній сегмент і категорія недорогого алкоголю", - наголосив він.

 

І за даними Держстатистики Несходовський має рацію, адже в алкогольному кошику українців — понад 70% товарів вітчизняного виробництва. Експерти вважають, що український алкоголь має попит за свою високу якість, низьку ціну та велике різноманіття напоїв.

 

До ТОП-5 надійних українських виробників якісного алкоголю входять такі лікеро-горілчані компанії, як: "Баядера - Груп" (ТМ "Хлібний дар"), "Глобал Спірітс" (УДК) (ТМ "Хортиця"), "ЛВН Лімітед" (ТМ "Немірофф"), ЛГЗ "Prime" (ТМ "Prime", "Др.Жітнік") і ТОВ "Атлантіс" (ТМ "Грін Дей").

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу