КИЕВ
13:42
Брюссель
12:42
Москва
14:42
Вторник, 16 апреля 2024

Новости



Марення Поклонскої і Царьова – побічний ефект пропаганди, - Яхно

10 декабря, 11:00  Политическая  Украина

 

У Криму є одна системоутворююча проблема - анексія  Росією. Вона породила масу інших проблем: вода, перетворення Криму в сіру зону для всього світу і в військову базу для РФ.  Про це заявила політолог Олеся Яхно.

 

Політолог, Поклонска, Царьо, Олеся Яхно, Крим, вода, ілон Маск, херсонщина

 

«Про це попереджали ще в 2013-му році. Тоді вже було зрозуміло, що окупація Криму Росією - це перетворення українського півострова в зону відчуження, відірвану від цивілізації, та ще й з купою проблем. Марення Поклонский і Царьова - це вже побічні витрати агресії і пропаганди», - каже політолог.

 

Нагадаємо, що слідом за одіозною Наталією Поклонскою, яка закликала Ілона Маска приїхати в Крим і вирішити проблему води, висловився ще один «класик», колишній народний депутат Партії Регіонів Олег Царьов, який переселився в 2014-му році в Росію.

 

За словами політолога, Олег Царьов вважає, що проблему можна вирішити тільки силовим шляхом, зокрема через захоплення Херсонщини. При цьому Царьов вважає, що Росія повинна діяти жорстко, без оглядки на позицію Заходу, який ніколи не вплине на Київ в питанні подачі прісної води на півострів.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу