КИЕВ
10:08
Брюссель
09:08
Москва
11:08
Пятница, 26 апреля 2024

Новости



У Полтаві досі рахують голоси до міської ради

09 декабря, 12:00  Политическая  Украина

У Полтаві досі немає результатів місцевих виборів до міської ради, які відбулись 25 жовтня. Там почали перерахунок голосів за депутатів до міської ради. Зробити це на виконання рішення суду мають члени Шевченківської районної у місті виборчої комісії. Перерахунок стосується однієї з полтавських дільниць, бюлетені з якої помилково передали не на ту ТВК.

 

 

Полтава, вибори, міська рада, результати, перерахунок голосів,  Алла Назаренко

 

 

Переглядають документи в обласному архіві. У приміщення через карантинні обмеження пустили 25 людей, каже голова Полтавської міської ТВК Алла Назаренко. Мішки з бюлетенями відкриватимуть по черзі й перераховуватимуть кожен.

 

Зробити це збиралися у понеділок, проте не змогли потрапити до архіву, де зберігається документація, – двері були зачинені. Заступник директора закладу Тарас Пустовіт розповів, що в будівлі стара система електропостачання, із нею виникли проблеми, тому не було світла й архів не працював.

 

Нагадаємо, після місцевих виборів, які відбулися 25 жовтня, із однієї з дільниць понад 600 бюлетенів щодо голосування за депутатів Полтавської міської ради помилково відвезли не на ту територіальну виборчу комісію. Через це голосів не врахували. Кандидат у депутати від «Слуги народу» Віталій Сьомік двічі подавав позов щодо цього. Суд постановив – бюлетені треба перерахувати й оголосити нові результати виборів.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу