КИЕВ
08:42
Брюссель
07:42
Москва
09:42
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Рябошапка-Джокер – не смішіть мої капці, - Влащенко

28 ноября, 13:20  Политическая  Украина

 

Рябошапка- Джокер? Не смешіть мої капці. Мій багаторічний редакторський досвід говорить, що стиль підробити не можна. А я від прокурора ніколи не чула жодного смішного жарту. Від його оточення - тим більше. Таку думку в соцмережах висловила телеведуча Наталія Влащенко.

 

пранкер джокер, наталія влащенко, руслан рябошапка, олександр дубінський, прокуратура, наталья влащенко, александр дубинский, руслан рябошапка, Генпрокурор, генпрокуратура.

 

Нагадаємо, нардеп Олександр Дубінський заявив, що пранкер "Джокер" може співпрацювати з генеральним прокурором і діяти на замовлення прокуратури.

 

"Джокер", який вів листування у соцмережах від імені генпрокурора Рябошапки, може бути особою зі структури ГПУ. "Я не здивуюся, якщо "Джокер" – це сам Руслан Рябошапка", - заявив Дубінський.


Також нардеп говорить, що "Джокера", який є злочинцем в інформаційній сфері, покриває голова фракції Давид Арахамія.


«Це може свідчити про зацікавленість в атаках пранкера осіб із фракції "Слуга народу"», - говорить Дубінський.


Такі висновки нардеп та адвокатура зробили після офіційного запиту до ГПУ, однак відомство відмовилося розслідувати хакерські атаки з телефона Рябошапки.

 

Варто зауважити, що виключений із монобільшості Антон Поляков збирає підписи за відставку генпрокурора Рябошапки. До 7 грудня. Олександр Дубінський уже підписався.

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу