КИЕВ
15:47
Брюссель
14:47
Москва
16:47
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



За Кличка уже взялась СБУ

08 ноября, 15:00  Политическая  Киев

 

СБУ підтвердили проведення обшуків  в бізнес-центрі «Парус». В офісі адвокатської компанії «Турчинов і партнери» шукають документацію чи інші докази, які  б підтвердили участь чиновників КМДА у розкраданні коштів. Ідеться про спробу привласнити 1 млрд. грн.  виділених з держбюджету на будівництво «Великої окружної дороги».

 

Кличко, обшуки Парус, СБУ, Турчинов і партнери, обыск Парус, конфлик Кличко и Богдана, корупция, КМДА, КМДР, Кличко рхищение средств, Кличко розкрадання коштів.

 

«Наразі в офісі адвокатського об’єднання, яке представляє інтереси однієї з комерційних структур, задіяних у проекті. Правоохоронці проводять слідчі дії для виявлення документації та інших доказів, що підтверджують протиправну діяльність посадовців КМДА. Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України», - сказано в повідомленні СБУ опублікованому на офіційному сайті відомства.

 

В СБУ кажуть розслідування проводять спільно з прокуратурою.

 

«СБУ спільно з прокуратурою продовжують документувати протиправні дії чиновників Київської міської держадміністрації під час реалізації проекту «Будівництво Великої Окружної дороги». За даними слідства чиновники КМДА спільно з посадовцями комунальних та приватних підприємств мали намір привласнити значну суму коштів з майже 1 мільярда гривень, виділених з бюджету на будівництво», - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, раніше низка ЗМІ з посилання на власні джерела у відомстві повідомляли, що СБУ проводить слідчі дії в бізнес-центрі «Парус». Близько 10 співробітників відомства прийшли на 30-ий поверх будівлі, де розміщений офіс "Турчинов і партнери". Охорона їх пропустила безперешкодно.

 

Раніше НАБУ відкрили кримінальне провадження щодо мера Києва Віталія Кличка та двох його заступників. Їх підозрюють у державній зраді. Справа стосується можливого розкрадання коштів при реконструкції Шулявського мосту.  Як ми  уже повідомляли Кличко звинувачення відкидає.

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу