КИЕВ
13:33
Брюссель
12:33
Москва
14:33
Вторник, 23 апреля 2024

Новости



Спікер Верховної Ради Андрій Парубій висловив переконання, що українські полонені військові моряки скоро повернуться додому

08 июля, 11:46  Политическая  Украина
Голова Верховної Ради Андрій Парубій

Учора, у першу неділю липня, Україна традиційно відзначала День військово-морських сил.

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій на Погоджувальній раді лідерів депутатських фракцій і груп та голів парламентських комітетів привітав із Днем військово-морських сил, який традиційно відзначають в Україні у першу неділю липня.


 

Парубій відзначив, що, на жаль, у російській неволі досі ще перебувають 24 українські моряки, наголосивши, що він пишається стійкістю і мужністю українських моряків.


«Вірю, що вже скоро вони повернуться додому, - підкреслив Голова Верховної Ради. - Так само я переконаний, що прийде час - і українські військові моряки повернуться до Криму, відновлять і зміцнять наші військово-морські бази на півострові. Як і завжди, будьте прикладом вірності синьо-жовтому прапору! Тому прапору, який підняли ваші героїчні історичні попередники на кораблях Українського військово-морського флоту в Криму у 1918 році. Бажаю вам міцного здоров'я, щастя і благополуччя у ваших родинах, а Військово-Морським Силам Збройних Сил України - могутності і хорошого вітру!».

 

 

 

Джерело:Голос України

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу