КИЕВ
03:31
Брюссель
02:31
Москва
04:31
Четверг, 25 апреля 2024

Новости



Аваков відмовився писати заяву про відставку

05 июня, 14:11  Политическая  Украина
Арсен Аваков

Міністр внутрішніх справ вважає, що прецедент, який стався у Переяслав Хмельницькому із 5-річним хлопчиком є кричущим. Але він не вважає, що керівник Національної поліції, чи Міністр внутрішніх справ повинні йти у відставку.

 

 

 

 

Про це під час брифінгу,який транслював телеканал ZIK,заявив Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

 

«Я не вважаю, що керівник Національної поліції Сергій Князєв повинен йти у відставку. Він добре працює і він робить все, що від нього  залежить», - сказав Аваков.

Окрім того, він заявив, що й сам не подаватимезаяви на звільнення.

 

«Я теж не писатиму заяву про відставку. Але мою відставку може розглянути у відповідному порядку цей, чи наступний парламент», - повідомив очільник МВС.

 

Що ж стосується відповідальності за працівників поліції, які не пройшли переатестації, але повернулись на свої посади, Аваков наголосив, що потрібно розслідувати це питання. 

 

Нагадаємо, Голосіївський райсуд столиці обрав запобіжний захід поліцейським, від пострілу яких загинув 5-річний хлопчик у Переяслав-Хмельницьку на Київщині. Івана Приходька та Володимира Петровця взяли під варту на 2 місяці.

 

Також через убивство хлопчика поліцейськими керівників Переяслав-Хмельницького підрозділу поліції Київщини відсторонили від виконання службових обов'язків.

 

До слова, 3 червня, після повідомлення про те, що дитина померла, під будівлею Міністерства внутрішніх справ у Києві

 

Під МВС у Києві зібрався натовп, обурений вбивством дитини поліцейськими

зібралися обурені активісти з вимогою покарати поліцейських, які застрелили 5-річного хлопчика у Переяславі-Хмельницькому.

 

 

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу