КИЕВ
04:51
Брюссель
03:51
Москва
05:51
Вторник, 19 марта 2024

Новости



Президент Зеленський скасував указ про звільнення Юрія Артеменка

24 мая, 12:48  Политическая  Украина

Президент України Володимир Зеленський скасував укази про звільнення Юрія Артеменка з посади члена Нацради з питань телебачення та радіомовлення, а також про призначення Володимира Горковенка членом Нацради.


Відповідні документи оприлюднені у п'ятницю на офіційному сайті Президента.

 

Так, в указі про скасування указу Президента України від 4 травня 2019 року № 186 ідеться: "Скасувати Указ Президента України від 4 травня 2019 року № 186 "Про звільнення Ю.Артеменка з посади члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення".

 

Крім того, Зеленський скасував указ від 4 травня 2019 року № 187 "Про призначення В.Горковенка членом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення".

 

Як повідомляв Укрінформ, Національна рада з питань телебачення та радіомовлення призупинила ухвалення рішень, доки не буде висновків від парламентського профільного комітету або Президента України щодо коректності кадрових рішень, зокрема призначення на посаду члена Нацради Володимира Горковенка.

 

4 травня цього року Президент Петро Порошенко призначив завідувача відділу Головного департаменту інформаційної політики АП Володимира Горковенка членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення замість звільненого Юрія Артеменка.

 

Водночас перший заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим'юк заявила, що вважає звільнення голови Нацради Артеменка неналежним чином оформленим, тому не відкриває засідань Нацради.

 

 

 

Джерело: Укрінформ

 

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу