КИЕВ
11:44
Брюссель
10:44
Москва
12:44
Вторник, 19 марта 2024

Новости



Партія Вакарчука "Голос" вирішить на з’їзді, кого з депутатів підтримає на виборах

24 мая, 11:41  Политическая  Украина

Політична партія Святослава Вакарчука "Голос" на з'їзді прийматиме рішення, кого з чинних народних депутатів підтримає на позачергових парламентських виборах.


Про це повідомляється на сторінці партії у Facebook.

 

"Персональний склад виборчого списку за результатами відкритого обговорення затвердить з'їзд нашої партії. Також на з'їзді вирішимо, кого підтримувати на одномандатних округах. Зокрема, з'їзд «Голосу» визначить, кого з числа народних депутатів поточного скликання делегує в мажоритарні округи", - йдеться у повідомленні.

 

Зазначається, що серед критеріїв, за якими партія формуватиме свій виборчий список, - відсутність у кандидата мандата чинного народного депутата.

 

Напередодні партія оприлюднила повідомлення про наміри провести з'їзд 7 червня і запропонувати з'їздові не включати до списку чинних депутатів. Однак згодом це повідомлення було видалене.


 

Як повідомляв Укрінформ, український музикант, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук 16 травня оголосив про створення партії "Голос" та участь у парламентських виборах.

 

В Україні 24 травня стартував виборчий процес позачергових виборів народних депутатів. Указ Президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради VIII скликання набрав чинності після його публікації 23 травня.

 

 

Джерело: Укрінформ

 

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу