КИЕВ
01:32
Брюссель
00:32
Москва
02:32
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



Як проголосували військов в зоні ООС

23 апреля, 08:14  Политическая  Украина

Всього у другому турі взяли участь 35 тисяч військових.

На спеціальних виборчих дільницях в зоні проведення ООС на Донбасі, де голосували військовослужбовці, Володимир Зеленський з мінімальним відривом здобув перемогу у чинного президента Петра Порошенка. У ЦВК повідомляють, що в голосуванні взяли участь 35 тисяч військових. За підсумками другого туру виборів президента України 17,7 тис. підтримали Зеленського, а 17,4 тис. - Петра Порошенка. У процентному співвідношенні загальний результат Зеленського 50,4%, а Порошенка - 49,6%.


На передовій в Донецькій області Зеленський лідирує на дільницях в Бахмуті, Слов'янську, Дружківці, Покровську, Маріуполі та Волновасі. Йому висловили підтримку 134 тисячі військовослужбовців. Порошенко підтримали 13,1 тис. військових, він переміг на спецдільницях в Ясинуватському районі, Краматорську, Торецьку і Мар'їнці.

 

У Луганську військовослужбовці частіше голосували за Порошенка, однак різниця в опонентів всього в 16 голосів: 4324 голоси проти 4308. Чинний глава держави переміг у Станиці Луганській, Рубіжному, Лисичанську і Щасті, а за Зеленського віддали свої голоси більшість солдатів в Сватовому та Сєвєродонецьку.


Джерело: УНІАН

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу