КИЕВ
17:36
Брюссель
16:36
Москва
18:36
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Тимошенко не закликатиме людей виходити на акції протесту

02 апреля, 13:56  Политическая  Украина

За словами лідера партії, "Батьківщина" робить ставку на парламентські вибори.


Лідер партії "Батьківщина", кандидат в президенти Юлія Тимошенко заявила, що не закликатиме людей виходити на акції протесту. Як передає кореспондент УНІАН, про це вона заявила на прес-конференції.

 

За словами Тимошенко, така позиція обумовлена економічним станом країни, яка "поставлена на межу виживання", тому що "підняття людей на будь-які протестні акції може стати плацдармом для країни-агресора, яка веде сьогодні проти Україну війну". "Розхитувати стабільність в Україні, виводити нас на якісь внутрішні протистояння - я цього ніколи не дозволю. І ми не є прихильниками такої політики", - наголосила Тимошенко.


Вона зазначила, що поважає голосування людей і вибір, який вони зробили. Також вона подякувала своїм виборцям за підтримку і зазначила, що під час першого туру втрачено один шанс на зміни в країні, але "у нас з вами залишається ще одна можливість докорінно все змінити, втілити в життя новий курс - це наступні парламентські вибори".Тимошенко звернулася до своїх виборців та до виборців інших проєвропейських кандидатів в президенти: "Не складати рук, ніякого песимізму і розпачу не може бути, наша робота, наша боротьба не завершена". "Ми робимо ставку на те, що на парламентських виборах ми зможемо довести нашу справу до логічного завершення і втілити новий курс і побудувати успішну Україну", - заявила вона. Як повідомляв УНІАН, за даними опрацювання 98,16% протоколів дільничних виборчих комісій про результати голосування на виборах президента у першому турі шоумена Володимира Зеленського підтримали 30,24% виборців, за чинного главу держави Петра Порошенка проголосували 15,93% виборців, за лідера ВО «Батьківщина» Юлію Тимошенко - 13,39%.

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу