КИЕВ
12:53
Брюссель
11:53
Москва
13:53
Вторник, 19 марта 2024

Новости



Порошенко розкритикував візит Бойка і Медведчука в Росію

23 марта, 16:07  Политическая  Украина

Президент Петро Порошенко під час виступу на Раді регіонального розвитку в Чернівецькій області розкритикував візит кандидата в президенти Юрія Бойка і Віктора Медведчука до Росії, де вони провели зустріч з прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим.

 

 

 

Президент особливо наголошує на важливості відповідальної позиції на виборах, бо питання для України поставлено так - чи зможемо ми зберегти справжню незалежність від Росії."Чи здатні ми протистояти спробам Кремля знову підкорити Україну? Чи допустять українці реванш проросійських сил та перемогу зручних для Росії кандидатів на виборах Президента та Верховної Ради? Нам потрібно знову і знову нагадувати людям про справжній зміст вибору, який нам належить зробити. І не соромитись нагадувати людям про ціну помилки, якщо вона буде допущена. Ми маємо побачити справжні питання, приховані за прізвищами в бюлетені. І російські телеефіри нам дуже допомагають навести різкість", - підкреслив Президент.


Глава держави зазначив: "Нам потрібно всім бачити справжні ставки на цих виборах. Адже Путін цю ставку дуже добре знає і не приховує, який результат його категорично не влаштовує".


"Ви бачили вчора новини і відео з Кремля. Побігли до Путіна. Вони економіку обговорюють. Вони обговорюють як посадити знову Україну на російську "газову голку". Вони вже союзи обговорюють, які будуть створені після президентських виборів, після парламентських виборів. І вони самі стверджують, що вони об'єднаються. Проти кого вони об'єднаються? Проти України. Проти кожного з нас", - наголосив Президент.

 

 

Джерело: Прямий

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу