КИЕВ
15:30
Брюссель
14:30
Москва
16:30
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



Скоцик і Маккарті дали старт співпраці між республіканцями США і аграріями

24 мая, 14:10  Политическая  Украина

США можуть відіграти ключову роль у врегулюванні ситуації на Донбасі. Завершення війни в Україні та повернення окупованих територій важливе Сполученим Штатам  - як основа для стабільності в Європі.

 

Про це повідомив голова Аграрної партії Віталій Скоцик після зустрічі з лідером більшості в Палаті представників Конгресу США Кевіном Маккарті, яка відбулась 23 травня у Вашингтоні.

 

«Війна на Донбасі - не просто внутрішня проблема  України. Стабільна Україна потрібна для гарантування стабільного розвитку Європи.  З лідером більшості в Палаті представників Конгресу ми обговорювали варіанти залучення  США до врегулювання збройного конфлікту на Донбасі», - зазначив Віталій Скоцик.

 

Політики також обговорили політичну, економічну і демографічну  ситуацію в Україні, та  співпрацю між Республіканською партією США та Аграрною партією.

 

В перший день візиту в Вашингтон Віталій Скоцик також провів зустріч з сенатором від Кентуккі, членом комітету з міжнародних відносин Рендалом Говардом.

 

 

«Центральною темою зустрічі також стали можливі шляхи  безпечної реінтеграції окупованих територій та завершення війни на Сході», - зазначає Віталій Скоцик.

 

Окрім цього, політики обговорили медичну та податкову реформи, які наразі впроваджуються в США та ситуацію в цих галузях в Україні.

 

 

Земельну реформу та співпрацю України з США в аграрному секторі лідер Аграрної партії Віталій Скоцик обговорив з Конгресменом від Міннесоти Tомом Еммером та кандидатом до Конгресу від Міннесоти Джимом Хагедорном.

 

Нагадаємо, лідер Аграрної партії Віталій Скоцик перебуває з черговим 5-ти денним робочим візитом в США. У ході візиту заплановано низку зустрічей з відомими представниками американського істеблішменту, відвідини політичних інституцій Сполучених Штатів, консультації з провідними американськими політиками щодо перспектив розвитку та поглиблення співробітництва між Україною та Сполученими Штатами у політичній, економічній та оборонній сферах.

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу