КИЕВ
15:23
Брюссель
14:23
Москва
16:23
Четверг, 18 апреля 2024

Новости



Марія Бурмака відіграла сольний концерт у рідному Харкові (фото)

07 марта, 18:00  Социальная  Украина

Вона виконувала свої пронизливі пісні по всій Україні і в багатьох інших країнах світу. Але так склалося, що донедавна не співала для рідного міста Харкова. 6 березня це нарешті сталося: за підтримки Аграрної партії відбувся концерт Марії Бурмаки в Харківському драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка.

 

Разом із учасниками гурту «Gypsy Lyre» народна артистка України Марія Бурмака виступила з програмою «Нове і улюблене». Для самої співачки, як вона зізнається, це незабутній досвід: 

 

«Хоч Харків - моє рідне та улюблене місто, де я ходила в музичну школу, співала в студентських концертах і написала перші пісні, хоч і я є почесною громадянкою Харкова, у мене тут іще не було такого великого сольного концерту. Не було концерту у великому залі, концерту, який має власну драматургію, з живими музикантами. І через це, напевно, Харків  завжди ставився до мене насторожено, ніби зважував, чи я стала справжньою зіркою. Але коли я анонсувала концерт, то люди почали мене скрізь запрошувати, зупиняти на вулиці, вітати. І на цьому етапі я зрозуміла, що мене в цьому місті вже давно чекали».

 


Завдяки тандему співачки з інструментальною групою «Gypsy Lyre» її пісні отримали нове і дуже яскраве звучання: «Розлюби», «Не забувається», «Пробач», «Танцюй», «Сонцем, небом, дощем» і, звісно, «Не бійся жити» - своєрідний гімн нового покоління українців. Усе це мали змогу оцінити харків'яни.

 

Лідер Аграрної партії Віталій Скоцик каже, що вони з командою підтримали концерт Марії Бурмаки в Харкові, не вагаючись.

 

«Усе, що Марія робить, - дуже справжнє. У її піснях справжня любов, надія, віра. А ще для мене, як батька трьох дітей, її дитячі пісні - просто знахідка. Бо якісної дитячої пісні у нас бракує. А диски Марії Бурмаки виховують, надихають дітей. Наприклад, «Зелена шапочка» - просто чудовий гімн для малюків, які з нетерпінням чекають весни», - сказав Віталій Скоцик.

 

 

Марія Бурмака відома тим, що підтримує воїнів АТО і сім'ї загиблих бійців, проводить благодійні концерти в Україні та за кордоном.

 

«У цей непростий час кожен повинен знати, що він не один», - сказала Марія перед концертом у Харківському драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка.

 

Майже третина  квитків на концерт було безплатно передано учасникам АТО та їхнім сім'ям.

 

Нагадаємо, Марія Бурмака написала понад 150 пісень, випустила 11 авторських альбомів. Її пісні не раз ставали своєрідними саундтреками до драматичних подій українського життя.

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу