КИЕВ
06:10
Брюссель
05:10
Москва
07:10
Суббота, 20 апреля 2024

Новости



Шокіна президент точно позбудеться, - експерт

01 марта, 13:48  Политическая  Украина

На найближчому сесійному тижні уряд проголосує за відставку Шокіна. Про це в ефірі Громадського радіо заявив  голова правління «Центру протидії корупції» Віталій Шабунін.

"Шокіна президент точно позбудеться. Це - 100 відсотків. Я думаю, що на найближчому сесійному тижні проголосують за його відставку. Але за три дні до цієї новини я написав, що краще, аби він лишався".

На думку Шабуніна, Шокін вже встиг "вбити"  реформу прокуратури, таким чином втративши історичний шанс, а всі брудні справи минулої влади вже поховані. "Але його перебування при вдалі зменшує шанси Порошенка стати президентом другий раз". - Коментує експерт.

На думку Шабуніна, у ЗМІ поширюються різні кандидатура на посаду генпрокурора. Але всі вони малоймовірні: "Я чую різні фантасмагоричні речі, що це може бути Юрій Луценко, але поки це все схоже на здогадки нардепів. Найбільш вигідна кандидатура на посаду генпрокурора для Порошенка - це вічний виконуючий обов'язки пан Юрій Севрук. Він є теперішнім перший заступником Шокіна. Він контрольований, з купою «хвостів» і поганою репутацією. Це той, хто буде виконувати всі вказівки Порошенка та Кононенка". 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу