КИЕВ
12:49
Брюссель
11:49
Москва
13:49
Суббота, 4 мая 2024

Новости



Вокруг сексуальных фото девушек-полицейских в соцсетях у нардепов завязался спор (ФОТО)

06 июля, 13:26  Политическая  Украина

Народный депутат Украины Борислав Береза ??считает, что эффектные фотосессии нисколько не мешают женщинам-полицейским эффективно выполнять свою работу. Об этом он написал в Facebook, сообщает Социальный портал.

«Тут якийсь народець почав у соцмережах гівенцем нову поліцію обливати. Дрібно і злобно. А особливо дівчат-поліцейських, їх зовнішність і їх же старі фотки з морського відпочинку в інстаграмі. Так от я хочу цим «високоморальним естетам» нагадати, що «Лицеміре! Вийми перше колоду із власного ока, а потім побачиш, як вийняти скалку з ока твого брата...» І якщо хтось із нових дівчат-поліцейських фотографувався раніше або фоткається зараз в ефектних фотосесіях, а ви слюні пускаєте і з пуританським напуском заявляєте, що це ганьба, то я хочу всім вам нагадати про камінь який може в мене кинути будь-хто, хто без гріха», - написал депутат.



По его словам, эти фотографии могут не только не мешать выполнять девушкам служебные обязанности, но и популяризировать новую полицию.

«І ще. Я не ханжа. Мені подобаються фотографії красивих жінок. І більшості чоловіків вони подобаються. Це нормально. Це красиво. І якщо ці фотографії не заважають виконанню службових обов'язків дівчат-поліцейських, а ще й популяризують нову поліцію, то можна тільки порадіти за них. А розглядати їх фотки, а потім лицемірно обурюватися... Це не красить нікого, адже це дрібно і погано тхне. Менше пафосу і нападок. Більше терпіння», - написал Береза.

Этот пост понравился Министру внутренних дел Украины Арсена Авакова.

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу