КИЕВ
18:54
Брюссель
17:54
Москва
19:54
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



Кандидат Зе - вже «не по приколу»

28 марта, 07:07  Политическая  Украина

Спочатку робити, а потім думати - небезпечна звичка багатьох людей. Особливо, якщо це стосується майбутнього країни.

Юлія Тимошенко 27 березня спілкувалась з виборцями у Миколаєві. Петра Порошенка зустрічали виборці у Вінниці. Володимира Зеленського цієї середи виборці ніде не зустрічали.

 

Як і в багато інших днів президентської виборчої кампанії. Не любить він «вуличного» спілкування. Та й навіщо.

Якщо є Facebook та Instagram. Мінімум зусиль. Максимум лайків. По приколу.


27 березня Володимир Зеленський з компанією якраз відповів «по приколу» співаку Святославу Вакарчуку. Вакарчуку, який міг скласти більш, ніж серйозну конкуренцію Зеленському. Принаймні, згідно з опитуванням групи «Рейтинг» на початку березня, майже кожен п'ятий українець хотів би, щоб співак таки взяв участь у президентських виборах. Але він не взяв. А 27 березня в Instagram Вакарчук розмістив звернення, у якому закликав голосувати відповідально, не по приколу. І звертався він, судячи з усього, саме до виборців Зеленського, які саме таким «прикольним» поясненням відповідають на запитання - чому голосуєте за артиста. В команді Зеленського «посягання на свою територію» відчули і відповіли так, як, мабуть, лише і можуть - «по приколу», фактично покепкувавши з приводу заклику Вакарчука.


«Щоб не бути «ПО Приколу», вирішили бути серйозними, як всі», - написав Зеленський в своєму офіційному Instagram під фото, на якому він із друзями з «95 кварталу» їдять сосиски на заправці. При цьому, команді Зеленського вдалося потролити не лише Вакарчука. Великі літери нагадали ініціали чинного президента, а фото з сосисками на заправці вказало на Юлію Тимошенко, яка не так давно у своєму Instagram повідала про те, як дорогою на Донбас, неподалік від Слов`янська, з`їла на заправці «улюблений хотдог». Правда, судячи з географії весняного гастрольного туру «Вечірнього кварталу» своє фото вони робили не по дорозі на Донбас, а швидше - у зворотньому напрямку. Але все рівно, нічого не скажеш - вийшло дотепно. І навіть трохи смішно. Словом, по приколу.


Трохи смішить лише той момент, що на тому фото Зеленський з колегами по «95 кварталу» явно хотіли продемонструвати сходинки еволюції, на вершині якої знаходиться кандидат Зе. Правда чи то фото відзеркалене, чи ще щось, але по версії еволюції від «Кварталу 95» пан Зеленський знаходиться на нижчій еволюційній сходинці.


Взагалі, у ті кілька днів, які залищились до дня голосування, виборців і одночасно шанувальників артистичного таланту Зеленського та його команди очікує ще багато і дотепного, і смішного в основному ефірі «дружнього» телеканалу. Одна лише прем`єра «Слуги народу-3» якраз в «день тиші» чого варта. А там ще й, кажуть, запланований фільм про американського президента Pональда Рейгана, озвучений самим Зеленським. Мабуть, теж «по приколу». Інша справа, що після виборів, якщо на них таки переможе кандидат Зе, все може бути вже «не по приколу». Принаймні, для виборців і всієї країни точно.

 

 

Автор: Владислав Телькі

Джерело: Коррепондент

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу