КИЕВ
09:37
Брюссель
08:37
Москва
10:37
Четверг, 18 апреля 2024

Новости



Уряд повинен продумати логістичний ланцюжок постачання вакцини від ковіду в Україну, - Шерембей

07 декабря, 14:00  Социальная  Украина

 

Вакцинація має бути врегульована на законодавчому рівні, бо це питання соціальної безпеки. Про це розповів голова правління БФ "Пацієнти України" Дмитро Шерембей.

 

Вакцинація, вакцина, ковід, коронавірус, БФ "Пацієнти України" Дмитро Шерембей.

 

 

«Пострадянська і проросійська пропаганда максимально культивує тезу шкідливості вакцин і єдиний спосіб долати подібну дурість ? це розповідати і поширювати інформацію, засновану на наукових даних. У 2020 році через коронавірус ми поховали понад 10 тисяч людей. У людини дуже простий вибір: або ховати своїх близьких, або діяти виходячи із наукової точки зору. У світі не існує винайдених ліків, тільки вакцина. Це питання має бути врегульоване на законодавчому рівні», ? сказав Шерембей у коментарі «Слово і діло».

 

Експерт зазначив, що необхідно включити вакцину від COVID-19 у календар вакцинацій. Водночас, на його думку, уряд повинен продумати логістичний ланцюжок постачання препарату в Україну.

 

«Уряд вже анонсував, яку кількість вакцин збираються закупити, але принципово важливо не чекати, щоб не стояти в черзі, а створювати логістичний ланцюжок самим: орендувати літаки, складські площі, щоб максимально швидко доправити препарат. По суті, Велика Британія показала усьому світові, як потрібно діяти, щоб громадяни максимально швидко були забезпечені вакцинами», ? сказав Шерембей.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу