КИЕВ
09:14
Брюссель
08:14
Москва
10:14
Вторник, 19 марта 2024

Новости



Рекламісти звинуватили «Київзеленбуд» у наклепі

03 марта, 12:00  Социальная  Украина

 

Оператори - члени  Асоціації операторів зовнішньої реклами України не мають жодного відношення до вирубки дерев на Лук’янівці у Києві. Таку заяву рекламісти вимушені були зробити через звинувачення «Київзеленбуду» власників рекламних конструкцій у знищенні дерев. В Асоціації  це назвали наклепом і вимагають вибачень.

 

Рекламісти, «Київзеленбуд», наклеп, оператори,  Асоціація операторів зовнішньої реклами України, вирубка дерев на Лук’янівці у Києві, дерева, банери, Оксана Поліщук,  рекламисты, «Киевзеленстрой», клевета, операторы, Ассоциация операторов наружной рекламы

 

«Київ - зелене місто і дуже багато рекламних конструкцій розташовані біля дерев - це не заважає конструкціям виконувати свої функції. Тому заяву столичних комунальників вважаємо безпідставною. Наголошуємо, що оператори працюють винятково в межах закону. Вирубка дерев і роботи з благоустрою не входять до нашої компетенції і ми б ніколи не пішли на порушення законодавства і самовільне спилення дерев», - заявили в Асоціації.

 

 Також там наголосили, що всіляко сприятимуть розслідуванню справи.

 

«Ми вимагаємо і сподіваємося, що правоохоронні органи зможуть якомога швидше розібратись з ситуацією і встановити, хто насправді знищив дерева. Зі свого боку готові всіляко сприяти об’єктивному проведенню розслідування!», - зазначається в заяві.

 

Асоціація звернулась до «Київзеленбуду» з вимогою спростувати неправдиву інформацію і вибачитись перед власниками рекламних конструкцій, інакше будуть змушенні подавати позов до суду через наклеп і нанесення шкоди діловій репутації.

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу