КИЕВ
12:39
Брюссель
11:39
Москва
13:39
Вторник, 19 марта 2024

Новости



Літак з евакуйованими українцями з Китаю прилетів до Харкова

20 февраля, 12:00  Социальная  Украина

 

Літак рейсу SPQ1117 з евакуйованими з Уханя українцями та іноземними громадянами приземлився в міжнародному аеропорту "Харків".  Судно прибуло на спеціально підготовлену стоянку.

 

 

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані сервісу flightradar24.

 

Тепер евакуйованих українців та іноземців автобусами відвезуть до медичного центу Національної гвардії "Нові Санжари" в Полтавській області.

 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що літак з евакуйованими з Уханя на борту вилетів з міжнародного аеропорту "Бориспіль" та вирушив в напрямку Харкова. У "Борисполі" літак з українцями здійснював дозаправлення.

 

Також РБК-Україна писало, що в аеропорту "Харків" для літака з евакуйованими українцями приготували окрему стоянку. Евакуйовані українці та іноземці пройдуть всі митні процедури біля трапа літака.

 

Як відомо, сьогодні близько 9:40 в аеропорту "Бориспіль" приземлився літак з евакуйованими з Уханя українцями та іноземцями. На борту літака перебувають 45 громадян України та 28 іноземців, ще 4 осіб не пустили на борт.

 

У ДСНС заявили, що з аеропорту "Харків" евакуйованих українців та іноземців відправлять в медичний центр Національної гвардії "Нові Санжари" у Полтавській області. У медзакладі евакуйовані громадяни 14 днів перебуватимуть в карантині.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу