КИЕВ
02:46
Брюссель
01:46
Москва
03:46
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



Пожежа в Одесі: загинула 17-річна студента коледжу (ВІДЕО)

05 декабря, 07:00  Социальная  Украина

 

4 грудня внаслідок пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу загинула  17-річна студентка. Викладачка в лікарні. Вона в важкому стані. Постраждали іще 22 людини.

 

пожежа, Одеса, коледж, загинула студентка, пожар, одеса, колледж, погибла студентка.

 

"З'ясувалося, що загинула не викладачка коледжу, а 17-річна студентка. Плутанина сталася в лікарні під час впізнання. Викладачка коледжу жива, але перебуває у важкому стані", - повідомило одеське видання  "Думская".

 

В Одеській обласній держадміністрації повідомили, що серед постраждалих - 15 жителів Одеси, троє жителів Біляївського району, двоє - Роздільнянського, по одному - Тарутинського та Лиманського районів Одеської області.

 

 

Нагадаємо, о 10:12  в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу виникла пожежа, площа якої досягла 4 тис кв. м. Пожежу вдалось ліквідувати о 14:18.

 

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу